Segugio

  • Segugio
  • •
  • Best Restaurant
  • •
  • Over ons
  • •
  • Menu
  • •
  • Wijnkaart
  • •
  • Impressie
  • •
  • Reserveren
  • •
  • Contact
  • •

Segugio

Menu

  • Italiano
  • English
  • Nederlands
Antipasti
Erbazzone di bietole e pecorino alle noci
14
Pasticcio di quaglia, polenta, fichi e riduzione di Montepulciano
15
Capasante in crema di zucca, amaretti e caffé
16
Zuppa del giorno
12
Paste
Ravioli di caprino, fiore di zucchina e pistachio
15,5 Antipasto
20,5 Secondo
Gnocchi con salamella, radicchio e miele
14,5 Antipasto
19,5 Secondo
Spaghetti, crema di peperoni, baccalá e polvere di olive
14,5 Antipasto
19,5 Secondo
Risotto del giorno
18 Antipasto
24 Secondo
Secondi
Petto d’oca sgrassata in salsa di yogurt
26
Stinco di cinchiale stufato al Barolo
25
Carne del giorno
26
Pesce del giorno
26
Proposta vegetariana
24
Dolci
Pastiera napoletana con crema di fiori di arancio
9
Zuppa di gelato allo zabaione con pandolce e ratafia
10
Tortino di cioccolato e pere con crema alla cannella
9
Gelato
9
Formaggio
13
Menu
Menu’ dello Chef
+ Selezione di vini (34)
49,5
Menu’ dello Chef
+ Selezione di vini (42)
57,5
Antipasti
Savory pie of chard, herbs and sheep cheese with walnuts
14
Patè of quail, polenta, figs and Montepulciano wine sauce
15
Scallops, crème of pumpkin, bitter cookies and coffee
16
Soup of the day
12
Paste
Ravioli filled with goat cheese, zucchini flower and pistachio
15,5 Small
20,5 Big
Gnocchi with salamella, radicchio and honey
14,5 Small
19,5 Big
Spaghetti, sauce of sweetbellpepper, cod and olives powder
14,5 Smaal
19,5 Big
Risotto of the day

18 Smaal
24 Big
Secondi
Goose breast with yoghurt saus
26
Wild boar shank stew in Barolo wine
25
Meat of the day
26
Catch of the day
26
Vegetarian dish of the day
24
Dolci
Neapolitan pie with orange blossom creame
9
Soup of zabaione ice cream, almond bread and ratafia
10
Chocolate cake with pear in a cream of cinnamon
9
Ice cream
9
Selection of Italian cheeses
13
Menu
Chef’s suggestion, 4 courses
+ Wine selections (34)
49,5
Chef’s suggestion, 5 courses
+ Wine selections (42)
57,5
Everything is homemade and freshly prepared daily
Antipasti
Hartig taartje van snijbiet, kruiden en schapenkaas met walnoten
14
Kwartelpaté, polenta, vijgen en Montepulciano wijn saus
15
Sint-jakobsschelpen, crème van pompoen, bitterkoekjes en koffie
16
Soep van de dag
prijs vanaf
12
Paste
Ravioli van geitenkaas met courgettebloem en pistachenoten
15,5 Klein
20,5 Goot
Gnocchi met salamella, radicchio en honing
14,5 Klein
19,5 Groot
Spaghetti, paprikasaus, kabeljauw en olijvenpoeder
14,5 Klein
19,5 Groot
Risotto van de dag

18 Klein
24 Groot
Secondi
Ganzenborst met yoghurt saus
26
Wildzwijn schenkel gestoofd in Barolo wijn
25
Vlees van de dag
prijs vanaf
26
Vis van de dag
prijs vanaf
26
Vegetarisch gerecht van de dag
24
Dolci
Napolitaanse taart met oranjebloem crème
9
Soep van zabaione ijs met amandelbrood en ratafia
10
Chocolade perencake met kaneel crème
9
IJs
9
Italiaanse kaasassortiment
13
Menu
Menu van de Chef, 4 gangen
+ Wijnarrangement (34)
49,5
Menu van de Chef, 5 gangen
+ Wijnarrangement (42)
57,5
Alles is handgemaakt en wordt dagelijks vers bereid

created by pocketmenu.nl

  • Segugio
  • Best Restaurant
  • Over ons
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Impressie
  • Reserveren
  • Contact